Privacy wijzigingen voor uw website

Met de nieuwe privacyregelgeving in het achterhoofd hebben wij verschillende updates toegepast welke gevolgen kunnen hebben voor uw website.

 

Voorwaarden van uw nieuwsbrief

Het aanmelden voor de nieuwsbrief op uw website is niet meer voldaan met alleen een enter: het is vereist dat de bezoeker akkoord gaat met de Algemene Voorwaarden. Zo geven zij toestemming voor het verwerken van zijn of haar persoonsgegevens om de nieuwsbrief te kunnen versturen.    

 

Reactieformulier historie

U kunt vanaf nu de reacties die u op uw reactieformulier krijgt ook bekijken via het menu onder uw product ”Mijn Sitehand” ”Mijn Webbly”. De reacties in dit overzicht blijven drie maanden zichtbaar, daarna worden deze automatisch verwijderd. 

 

Extra gegevens

Voorheen beschikte u over de mogelijkheid de bezoeker om extra gegevens te vragen, zoals bijvoorbeeld een telefoonnummer of geslacht. Volgens de AVG regelgeving mag u enkel in het bezit zijn van gegevens die nodig zijn een product of dienst mogelijk te maken: dit is vaak alleen een e-mailadres of naam.

 

SSL verwerken

Wij raden u aan uw website extra te beveiligen en zorgvuldig om te gaan met de persoonsgegevens van uw bezoekers. Dit kunt u doen met ‘SSL’. SSL is het slotje dat u vaak in de zoekbalk vindt of de extra ‘s’ in een link (https).

Met een SSL-beveiligde website zorgt u dat, wanneer een bezoeker gegevens op uw website achterlaat, de weg tussen uw website en het verwerkingssysteem korter wordt. Op die manier kunnen onbevoegden nooit bij deze gegevens komen en is uw bezoekers goed beveiligd.

Kijk voor meer informatie over SSL op ziber.nl/SSL (http://ziber.nl/SSL)!

 

Waarborg de stijl van uw website!

Alle updates kunnen mogelijk impact hebben op de vormgeving van uw website: er kunnen bijvoorbeeld onderdelen verspringen. Wanneer dit bij u het geval is raden wij u aan contact op te nemen met onze support of uw vormgever.

U kunt contact met ons opnemen via 0224 – 290 989 of support@ziber.nl (mailto:support@ziber.nl).

privacy privacy