Fiep: vergeet u niet uw fotoalbum te beveiligen?

Vanaf 25 mei 2018 wordt er in de gehele EU een nieuwe privacywetgeving geïntroduceerd: de AVG-privacywet (Algemene verordening gegevensbescherming). De Wet bescherming persoonsgegevens komt hierbij te vervallen. Deze wetgeving heeft ook invloed op de content die u plaatst!

De privacyrechten zullen worden aangescherpt. Het is daarom belangrijk dat u extra alert bent op wat u plaatst en bewaart! Zorg dat uw fotoalbums beveiligd zijn en op openbare uitingen leerlingen niet herkenbaar in beeld zijn, tenzij ouders specifiek hebben aan te geven dat dit geen probleem is.

Met de Fiep app (dé app voor ouders) helpen wij u op een veilige manier informatie en foto’s te delen met de ouders en verzorgers van de leerlingen. Fiep biedt een vertrouwde omgeving voor het plaatsen en delen van informatie en een laagdrempelige communicatie met de ouders. Dit zorgt voor een hoge ouderbetrokkenheid, maar ook voor het efficiënt werken van de leerkracht.

Wij helpen u graag met het beveiligen van uw fotoalbum! Vul het contactformulier in via: www.edu.ziber.nl/fotoalbum (https://edu.ziber.nl/pg-24175-7-118288/pagina/fotoalbum.html).

fotalbum fotalbum