Zoekfunctie websites vernieuwd

Google techniek geintegreerd in alle Ziber sites

Maak je al gebruik van de vernieuwde Google zoekfunctie op jouw Ziber websites? Standaard wordt het zoekveld al weergegeven in de footer maar je kunt dit handige element plaatsen op iedere pagina. Nu is de zoekkracht bovendien nog krachtiger geworden door een technische update. Lees er meer over in dit artikel.

 

Wat kun je ermee vinden?

Het woord dat de bezoeker invult doorzoekt alle inhoud van uw website zoals tekst op pagina’s, nieuws en agendapunten. De zoekresultaten worden in een duidelijk overzicht getoond waardoor de bezoeker snel vindt waarnaar hij zocht. Een handig zoekveld in de footer of iedere andere pagina Je kunt zelf bepalen waar het zoekveld wordt geplaatst. Een handige plek is in de footer waar de bezoeker, naast de contactgegevens, ook een zoekveld verwacht. Niet alleen in de footer maar op iedere pagina kun je via de Wizard in de MediaPublisher het Google Search-element plaatsen.

 

Verbeterde techniek en integratie

De techniek achter het Google Search-element is volledig vernieuwd waardoor het zoeken nog sneller en nauwkeurig werkt. Na het toevoegen van nieuwe inhoud, zoals een nieuwsbericht, wordt dit door Google automatisch geïndexeerd en toegevoegd aan de zoekresultaten op uw eigen website. Voldoen er meer websitepagina’s aan een zoekopdracht? Dan komen vanzelf de meest relevante pagina’s bovenaan. Bovendien is de lay-out en uitstraling volledig geïntegreerd in de huisstijl van uw Ziber website, zodat het makkelijk en herkenbaar werkt voor de bezoeker van uw site.

 

Gelijk aan de slag? 

Bekijk dan deze handige video tutorial! http://usersupport.ziber.nl/knowledgebase/articles/309296-zoekveld-in-uw-website-plaatsen (http://usersupport.ziber.nl/knowledgebase/articles/309296-zoekveld-in-uw-website-plaatsen)

google-web-search google-web-search