Bloemencorso Winkel

“Een creatief en inspirerend evenement, dat mag u niet missen zondag!”

Bloemencorso in Winkel is een uniek evenement (op Zondag 28 September) voor het hele gezin! Spectaculaire bloemen-praalwagens volledig bedekt met dahlia’s, live muziek, entertainment, uitgebreide markt en gezellige kermis na afloop, zorgen voor jong en oud voor een prachtig dagje uit.

Het kan natuurlijk ook niet anders dan dat dit creatieve evenement een enorme aantrekkingskracht heeft én een zeer speciale plek in het hart van Wijn Design. Hoe dat zit?

Robert is al sinds zijn jonge jaren actief lid van de Corsomini’s (http://corsominis.nl) om zijn overtollige creativiteit te steken in een van de grootste wagens. Elk jaar gaan zij de strijd aan met hun collega-corso-groepen, waarbij ze allemaal streven naar de hoogste eer en zoeken naar vernieuwing en creatieve oplossingen om de lat steeds weer hoger te leggen. Ook dit jaar beloofd het een zeer onderscheidend ontwerp te worden.

Collega Robbie is al jarenlang actief bij de directe ’concurrent’ De Spreeuwtjes. En daarnaast is Jorg Schimmel van ”onze buur” High Lights zeer actief bij corsogroep Firma Langverwacht. Kortom een mooie strijd komend weekend! Dat wordt spannend want allen bevinden zich in de Categorie Groot....

Daar stopt het enthousiasme natuurlijk niet, want het complete team van Wijn Design is betrokken en trots dat wij dit evenement ook mogen ondersteunen op promotioneel gebied! Waaronder de vormgeving van communicatie en promotionele uitingen, beheer van de website en online promotiecampagnes via bannering en Facebook.

Een goed luisteraar heeft aan een half woord genoeg, en heeft natuurlijk al lang door dat we hier op subjectieve, maar zéér oprechte wijze ook u enthousiast proberen te krijgen ;-)

DUS wilt u aanstaande zondag 28 september een leuk dagje uit beleven? Kom dan gezellig naar het Bloemencorso te Winkel. Meer informatie op: Bloemencorso Winkel (http://www.bloemencorsowinkel.nl)

Wij wensen u alvast heel veel plezier!
Bloemencorso Winkel Bloemencorso Winkel