Nieuwe websites gelanceerd

ingevoerd op 11-6-2013

Afgelopen maand heeft Wijn Design weer verschillende websites vormgegeven en online geplaatst! Onder andere de volgende websites zijn recentelijk “live gegaan” met een kleine toelichting over de bijzonderheden.

• Autosloopbedrijf Jan Pronk

Voortaan kan naast de voorraad, ook de website helemaal up-to-date worden gehouden. De website heeft een nieuw webdesign met duidelijke contact mogelijkheden, koppeling naar de eigen voorraadmodule en een bestel mogelijkheid met iDeal koppeling. De website is gemaakt op basis van het zeer gebruiksvriendelijke CMS van Ziber.
www.autosloperijpronk.nl (http://www.autosloperijpronk.nl)


• Vertuco

Tulpveredeling op het hoogste niveau. Dus ook de wens om het cultivar assortiment zelf actueel te kunnen houden. Op basis van een Wordpress CMS met een aangepaste module waarmee de klant zelf zijn assortiment kan invoeren en categoriseren.
Over de weergave van de producten hoeft een klant niet na te denken; dit wordt bepaald door de module en het template.
www.vertuco.nl (http://www.vertuco.nl)


• VBR Mechanisatie

VBR Mechanisatie, mechanisatieservice voor o.a. reparatie van landbouwmachines en het leveren van machineonderdelen, heeft een nieuwe website om de samenwerking van twee bedrijven ook op internet goed weer te geven! Aan de inhoud wordt nog gesleuteld maar het design is er.
www.vbrmechanisatie.nl (http://www.vbrmechanisatie.nl)


Heeft u ook plannen/ideeën over uw huidige website of een nieuw te ontwerpen site? Informeer gerust naar de mogelijkheden, we denken graag met u mee.

Neem contact op (http://www.wijndesign.nl/contact)Nieuwe website Vertuco BV Nieuwe website Vertuco BV
Nieuwe website VBR Mechanisatie Nieuwe website VBR Mechanisatie
Nieuwe website Autosloopbedrijf Jan Pronk Nieuwe website Autosloopbedrijf Jan Pronk