PMS kleuren drukwerk

Wijn Design is een creatief allround ontwerp- en reclamebureau voor onder andere start-ups, ZZP’ers, kleine en grote ondernemingen. Een betaalbare allround partner voor identiteit, communicatie, marketing en grafische vormgeving.

Daarnaast zijn wij zeer ervaren in het professioneel drukken van PMS kleuren, zowel het maken van de juiste bestanden als het drukken zelf. Uiteraard kunnen wij ook voor andere type kleuren en bestanden het drukwerk regelen, informeer naar de mogelijkheden.

PMS kleuren

Pantone is een organisatie die een kleurcodering heeft bedacht. Het Pantone Matching System is een standaard kleurensysteem voor drukwerk, in dit Pantone Matching System (PMS) heeft elke kleur een unieke code, wat wereldwijd geldt. Dus altijd exact dezelfde kleuren bij elke drukker!

PMS Kleuren (Pantone-kleuren) zijn zeer geschikt voor drukwerk met hoge kleurintensiteit, gebruik PMS-kleuren bijvoorbeeld voor en huisstijl en communicatie/promotie drukwerk en verpakkingen. Daarnaast is het bij PMS kleuren belangrijk om rekening te houden met bijvoorbeeld het type papier dat men kiest. Uiteraard helpen wij u graag met het maken van de juiste keuze.

Wijn Design uw PMS kleuren laten drukken?

  • Bezitten een uitgebreid netwerk aan drukkers/drukkerijen
  • Twintig jaar ervaring als reclamebureau in vormgeving en drukwerk
  • Gevestigd in Winkel Noord-Holland; driehoek Alkmaar, Hoorn tot Den Helder
  • Voor kwaliteit PMS kleuren drukwerk

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.