PMS drukwerk studio

Wijn Design is een creatief allround ontwerp- en reclamebureau voor verschillende organisaties. Een betaalbare allround partner voor identiteit, communicatie, marketing en grafische vormgeving.

Daarnaast hebben wij jaren ervaring in het verzorgen van PMS drukwerk. Een PMS drukwerk studio voor zowel het maken van de juiste bestanden als het laten drukken zelf. Ook andere type kleuren en bestanden kan Wijn Design uiteraard het drukwerk regelen, informeer naar de mogelijkheden.

PMS drukwerk

Pantone is een organisatie die een kleurcodering heeft bedacht. Het Pantone Matching System is een standaard kleurensysteem voor drukwerk, in dit Pantone Matching System (PMS) heeft elke kleur een unieke code, wat wereldwijd geldt. Dus altijd exact dezelfde kleuren bij elke drukker!

PMS Kleuren (Pantone-kleuren) zijn zeer geschikt voor drukwerk met hoge kleurintensiteit, gebruik PMS-kleuren bijvoorbeeld voor en huisstijl en communicatie/promotie drukwerk en verpakkingen. Daarnaast is het bij PMS kleuren belangrijk om rekening te houden met bijvoorbeeld het type papier dat men kiest. Uiteraard helpen wij u graag met het maken van de juiste keuze.

Wijn Design als PMS drukwerk studio/bureau:

  • Bezitten een uitgebreid netwerk aan drukkers/drukkerijen
  • Twintig jaar ervaring als reclamebureau in vormgeving en drukwerk
  • Gevestigd in Winkel Noord-Holland; driehoek Alkmaar, Hoorn tot Den Helder
  • Voor kwaliteit PMS kleuren drukwerk

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.